Saimme viimein tänään uuden tulostimen perille muutaman puhelun jälkeen. Väriainekauppa oli tilannut tulostimen Ruotsista DHL:n kautta. DHL oli jo viikko sitten käynyt talon takaovella toteamassa, että se on lukossa eikä sisälle pääse. Talon toisella puolella ovet olisivat olleet auki. Ei soittoa, ei sähköpostia aiheesta.

Tänään aamulla soittelin Väriainekaupaan ja sieltä ystävällinen asiakaspalvelija selvitti asiaa ja vartin kuluttua DHL:n ukko soitti minulle, että koska voi tulla. Olisi mennyt iltapäivään, joten päätin hakea tulostimen itse heidän varastolta.

Väriainekaupalle täysi kymppi nopeasta tilauskäsittelystä ja ripeästä reklamaation käsittelystä. Aion käyttää myös tulevaisuudessa Väriainekaupan palveluita. DHL:lle ala-arvoinen arvosana toimituksen sössimisestä.

Itse tulostin on oikein oiva peli. Helposti konffattu ja todella nopea. Istui langattomaan verkkoonkin kuin lapanen käteen. Äänekkyydestä pieni miinus, mutta se suotakoon. Kyseessä on kuitenkin ihan oikea pienen työryhmän tulostin.

Nyt olisi muuten miltei loppuun käytetty Canon LBP-660 menossa kierrätykseen. Jos koet tarvitsevasi niin ilmoittele. Päätyy Tarastejärvelle ensiviikolla.