Nyt on minunkin aika tulla viimein kaapista ulos. Näin naimisissa olevana se on kuitenkin helpompaa, koska osan syystä saa kaataa vaimon niskaan. Ja nyt se varsinainen tunnustus: Minä luin eilen naistenlehteä. Naimisissa olevalle miehelle se on paljon helpompaa, koska kavereille on itsestään selvää kenen lehtiä ne ovat. Eivät he koskaan edes kysele, että kuka niitä lukee.

Itseasiassa lukemassani lehdessä oli muutama ihan mielenkiintoinen artikkeli ja pari pienempää hauskaa juttua joista yksi kuuluu seuraavasti:

STT on saanut tietoonsa, että suomalaisten veronmaksajien kukkaro tyhjeni noin 427000 euroa Bodom-järven oikeudenkäynnissä. Mitä muuta kivaa rahalla olisi saanut? Tässä pari esimerkkiä:

  • Matti ja Mervi olisivat voineet viettää miltei 4300 tuntia perheterapiassa. Istunnot olisi voitu lähettää Big Brotherin tapaan kansan tiirailtavaksi.
  • 85400 tuntia katseluaikaa Marika 'salarakas' Fingerroosin webbikamerasta
Tuossa ensimmäisesssä oli kyllä varmasti ollut mielenkiintoista seurattavaa ja tapahtumia enemmän kun nykyisessä Big Brotherissä. Jälkimmäinen sen sijaan olisi ollut jo katsojien rääkkäystä. Ainahan on tietysti mahdollista vaihtaa kanavaa ja katsoa mitä mielenkiintoista muut kanavat tuovat katsojien nähtäville.