Löytyi Työministeriön sivuilta kerrassaan mielenkiintoinen työpaikkailmoitus. Laitilan Wirvoitusjuomatehdas hakee panimotyöntekijää seuraavalla ilmoituksella:

"Vakituiseen työsuhteeseen valittavalta edellytämme vastuntuntoisuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja lähes äärimmäistä tarkkuutta. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti Kukon paneminen ja siihen liittyvät tehtävät sekä tarvittaessa myös muut tuotantotehtävät. Työ on osittain 3-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian."

Työporukassa erityista hilpeyttä on herättänyt tuo Kukon paneminen ja vielä kolmessa vuorossa. Herää vaan kysymys, että onko kyse vahingosta vai onko tehtaan henkilöstöpäälliköllä mielenkiintoinen huumorintaju?

Vähän samaan aiheeseen on töissä liittynyt sellainen juttu, että meikäläisen vaimo oli pari päivää poissa kotoa harrastusmatkoilla ja minä olen saanut sillä aikaa oikeaan käteeni jännetuppitulehduksen. Siinä sitten on ollut kaksimielisillä työkavereilla miettimistä miksi käteni on kipeä. Ihan vaan vinkiksi, että oikea kätisenä harrastuksiini kuuluu vasen käsi ;) Samaiset vääräleuat ovat ehdotelleet, että lähtisin Laitilaan töihin.

Hauskaa viikonloppua kaikille!