Sairasloma!

Maanantaina onnistuin kavereiden kanssa käydyssä sählypelissä kaatumaan ja lyömään pääni betoniseinään. (Nyt te ymmärrätte kirjoituksiani paljon paremmin.) Kävin tänään aamulla työterveydessä ruinaamassa sairaslomaa kun päässä oli vähän outo olo. Lääkäri lähetti minut neurologin juttusille joka totesi, että ei kannata kuvata mutta ota loppuviikko rauhallisesti. Taidan mennä huomenna Hakametsään katsomaan Tappara - Jokerit ;-)

Tässä yhteydessä haluan muistuttaa, että ennen kuin alatte harrastaa kannattaa huolehtia vakuutuksista. Itselläni oli aivan perusmuotoinen tapaturmavakuutus joka olisi kattanut vaikeammasta vammasta aiheutuneet kulut. Neurologisella polilla juttelin miehen kanssa joka oli tyttärensä luistelukoulussa kaatunut jäässä olleeseen railoon ja murtanut olkapäänsä. Hän manasi sitä että hänellä ei ollut tapaturmavakuutusta lainkaan joten kaatuminen tuli aika kalliiksi.

Samassa yhteydessä haluan kiittää TAYS:n poliklinikkaan. Oli elämäni ensimmäinen kerta polilla kun ei joutunut jonottaamaan montaa tuntia vaan lääkärille pääsi noin 20 minuutin jonottamisen jälkeen mikä on mielestäni kohtuullinen aika. No, keskiviikko klo 11 ei tietysti ole polilla pahin ruuhka-aika.